Detingut el presumpte autor d'un robatori amb força en grau de temptativa al centre de Sant Cugat

La Policia Local el va poder detenir gràcies a l'avís d'un ciutadà, que el va veure intentant obrir la porta d'un domicili amb una palanca


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de dos vehicles de la Policia Local de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu de dos vehicles de la Policia Local de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

La Policia Local va detenir la setmana passada un home com a presumpte autor d'un robatori amb força en grau de temptativa. El cos de seguretat va rebre l'avís d'un ciutadà, que va alertar d'una persona que intentava forçar amb una palanca la porta d'un domicili del carrer de Sant Domènech. Quan es va adonar que havien donat l'avís, va fugir en bicicleta, cosa que va quedar enregistrada pel ciutadà i va facilitar la identificació del presumpte lladre. La Policia Local va engegar una cerca a la zona que va acabar amb la detenció a la una de la matinada al passeig de Francesc Macià. Segons fonts municipals, el detingut té antecents, requeriments, identificacions i una ordre d'allunyament. A la bossa que portava, els agents van trobar una palanca, uns guants, un passamuntanyes i una llanterna.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.