Acord entre l'Orquestra Diletant de Catalunya i Catalònia Fundació Creactiva per fer arribar la clàssica als usuaris

L'agrupació oferirà un gran concert i dos de petit format als usuaris de la Catalònia Fundació Creactiva


  • Comparteix:

Gerard Claret, Joaquim Serrahime i Xavier Serres / Foto: Cugat Mèdia

Gerard Claret, Joaquim Serrahime i Xavier Serres / Foto: Cugat Mèdia

Els usuaris de la Catalònia Fundació Creactiva s'acostaran a la música clàssica de la mà de l'Orquestra Diletant de Catalunya. Gràcies a un acord entre les dues parts, la formació musical oferirà la primavera vinent un concert per als usuaris de l'entitat amb seu a Valldoreix. A més, també podran gaudir de dues actuacions de petit format, encara per agendar. Tot plegat és el punt de partida d'una col·laboració 'de llarg recorregut' que preveu en un futur altres sinergies, com concerts amb la participació dels membres de Catalònia.

El director general de Catalònia Fundació Creactiva, Joaquim Serrahima, ha explicat en roda de premsa que aquest acord neix arran dels "objectius comuns" entre les dues parts. "Introduir la música de l'Orquesta Diletant ens obre un camí diferent, per als usuaris, per a la seva vida i per al seu entorn", ha explicat Serrahima.

S'ha acompanyat del president de l'associació Orquestra Diletant de Catalunya, Xavier Serres, i del director artístic de la formació Gerard Claret. El músic andorrà, molt vinculat a la ciutat, ha subratllat que l'orquestra sempre ha volgut posicionar-se amb "un component social important". De fet, els concerts que ofereixen "sempre tenen alguna relació amb entitats que es dediquen a les persones", ha subratllat.

El concert que oferirà l'Orquestra Diletant serà a la primavera a l'edifici Flor de Maig de la Catalònia Fundació Creactiva, a Cerdanyola. Els altres dos concerts, d'un format menor, tindran lloc a la seu cerdanyolenca i també a la seu de Valldoreix.

L'Orquestra Diletant de Catalunya és una agrupació formada per músics que no es dediquen professionalment a la música.




Joaquim Serrahima

Introduir la música de la Diletant ens obre un camí diferent, per als usuaris, la seva vida i el seu entorn.

Gerard Claret

La música la fan les persones i per a les persones. Així, la Diletant és una formació que s'ha volgut posicionar en tenir un component social important.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.