Oberta la convocatòria del 17è Premi Manuel Vázquez Montalbán de Treballs de Recerca de Batxillerat

Els treballs, de temàtica i extensió lliures, es poden presentar fins divendres 25 de febrer de 2022


  • Comparteix:

Guanyadors del premi MVM del 2019/Foto: Cugat Mèdia

Guanyadors del premi MVM del 2019/Foto: Cugat Mèdia

Ja està oberta la convocatòria del 17è Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat Manuel Vázquez Montalbán, que reconeixerà un any més els millors treballs de recerca dels alumnes de segon de batxillerat de Sant Cugat. Aquesta convocatòria també incorpora el Premi Joan Auladell al millor treball de temàtica local, un premi proposat i dotat pel Grup d'Estudis Local (GEL), que té com a objectiu homenatjar la figura d'aquest historiador local.

Al concurs s'hi poden presentar tots aquells treballs que s'hagin realitzat al centre durant el curs 2021-22, tant de forma individual com en grup. Igualment, ha de ser una recerca emmarcada en qualsevol de les matèries curriculars, o bé plantejada de manera interdisciplinària, segons el que estableix l'ordenació curricular de Batxillerat en qualsevol de les seves modalitats.

D'entre tots els treballs presentats, el jurat en seleccionarà cinc finalistes, i d'aquests, se n'escollirà el guanyador. El premi del guanyador consistirà en la publicació del treball l'any següent, la dotació econòmica de 500 euros a l'autor/a o autors/es i el lliurament d'un diploma acreditatiu. El premi dels altres quatre finalistes serà la dotació econòmica de 200 euros per al conjunt d'autors i el lliurament d'un diploma per a cada participant. Pel que fa al 'Premi Joan Auladell', aquest està dotat amb un total de 300 euros, la publicació del treball a la revista Gausac i el lliurament d'un diploma acreditatiu.

Per la valoració dels treballs es tindrà en compte la qualitat i la claredat expositiva del contingut, la metodologia emprada, la consecució dels objectius de la recerca, l'ús acurat del llenguatge i la presentació.

L'entrega dels treballs es pot fer fins divendres 25 de febrer a la Casa de Cultura de Sant Cugat, al costat de la Consergeria, de les 19 a les 20 hores. Si es vol també es pot demanar que es passi a buscar els treballs directament als centres educatius enviant un correu a mvm@stcugat.net.

Els treballs que es van endur el primer premi l'any passat van ser 'Quin és l'origen de l'aigua corrent a Sant Cugat?', de Georgina Martínez, estudiant de l'institut Leonardo da Vinci, que va rebre el premi Joan Auladell al millor treball de recerca. El 16è premi Memorial Manuel Vázquez Montalbán se'l va endur l'estudiant del CAR Sant Cugat Amàlia Casamitjana, pel projecte 'Deconstruyendo el ideal femenino. Diseño y producció de una sesión fotográfica para un artículo de arte y moda a partir de 'La primavera' de Boticelli'.

Per més informació sobre les bases d'aquest premi es pot consultar el següent enllaç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.