Tall de trànsit a la rambla Mossèn Jacint Verdaguer de Valldoreix a l'altura del carrer de Can Bord

S'hi estan fent obres de millora del clavegueram i pluvials


  • Comparteix:

Imatge del tram tallat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del tram tallat / Foto: Cugat Mèdia

Les obres de millora del clavegueram i de la xarxa de pluvials del carrer de Can Bord, tallen des d'aquest dilluns el trànsit de la rambla Mossèn Jacint Verdaguer de Valldoreix, en el tram comprès entre la plaça de Pompeu Fabra i el carrers Canari i Nuria. La durada prevista del tall serà d'aproximadament tres setmanes. El tall obliga a desviar el trànsit, fent que els vehicles que circulen en direcció a la plaça del Mas Roig s'hagin de desviar per: passeig Ametller - Verdum - carrer Canari; els que van en direcció a Can Cadena han de seguir la ruta: carrer de Núria - passeig del Mas Roig - passeig de l'Alzina i passeig de l'Ametller.

Les modificacions de trànsit previstes per facilitar la circulació de vehicles mentre duri el tall són el canvi de sentit del carrer Rossinyol, per facilitar el pas de l'autobús urbà, i que el carrer del Canari passa a ser d'un únic sentit, en direcció a la rambla Verdaguer. Per evitar confusions entre els conductors i els veïns dels carrers afectats pel tall, l'EMD ha instal·lat una senyalització excepcional, que es mantindrà mentre duri l'actuació.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.