La majoria qualificada del ple aprova el nou Consell d'Administració de Cugat Mèdia

La nova presidenta serà la periodista d''El Punt-Avui' Emma Ansola, acompanyada per Mireia Puente, Miquel Pérez, Carme Matamala i Jaume Vilalta


  • Comparteix:

El ple municipal del 15 de novembre de 2021 / Foto: Cugat Mèdia

El ple municipal del 15 de novembre de 2021 / Foto: Cugat Mèdia

Cugat Mèdia ha renovat el seu Consell d'Administració després que el ple municipal l'hagi aprovat per majoria qualificada (calien dos terços del plenari). Junts, ERC, PSC i CUP hi han votat a favor, mentre que Ciutadans i la regidora no adscrita, Munia Fernández-Jordán, s'han abstingut. La nova presidenta del Consell d'Administració és la periodista santcugatenca del diari 'El Punt-Avui' Emma Ansola, i els altres quatre membres són els també professionals del món de la comunicació Mireia Puente, Miquel Pérez Quintanilla, Carme Matamala i Jaume Vilalta. La portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha donat la benvinguda als cinc nous membres del Consell, ha agraït la tasca els consellers rellevats, i ha celebrat el consens arribat amb l'equip de govern. 'Tant de bo aquest consens arribés també en altres temes on el nostre vot no sigui necessari', ha reivindicat. Fortuny també ha felicitat l'actual equip de Cugat Mèdia pel Premi Nacional de Comunicació de Proximitat atorgat recentment.

ESCOLTA-HO


El nou Consell d'Administració de Cugat Mèdia:

Emma Ansola Munuera (presidenta)
És veïna de Sant Cugat. Va cursar la llicenciatura en Filologia Anglesa. És periodista. Va formar part de l'equip fundador del setmanari santcugatenc Quatre Cantons i posteriorment de l'edició de Rubí d''El Punt'. Actualment és cap de redacció del diari 'El Punt-Avui' i és la responsable de la informació parlamentària d'aquest mitjà.

Mireia Puente Benito
És veïna de Sant Cugat. Està llicenciada en Periodisme i té un màster en Màrqueting, Relacions Públiques i Departaments de Premsa. Ha treballat en comunicació corporativa i en diferents mitjans de comunicació com Betevé, Ràdio Sant Cugat/Cugat.cat i TOT Sant Cugat. Actualment treballa com a responsable de comunicació a La Salle Catalunya.

Carme Matamala Bacardit
És veïna de Sant Cugat. Està llicenciada en Història per la UB i té un màster de Management, Màrqueting i Ràdio per la Universitat de Califòrnia. Ha sigut la directora comercial i de màrqueting de Ràdio Barcelona, CEO de Wow Time Media, consultora freelance i actualment és la directora executiva de Comunicacions Audiovisuals de Sabadell, SLU Ràdio Sabadell.

Jaume Vilalta Casas
És veí de Sant Cugat. Està llicenciat en Periodisme i és professor de la UPF. Va dirigir el programa 'Línia 900' de TVE i actualment és el director i presentador del programa de Televisió de Catalunya 'Quèquicom'.

Miquel Pérez Quintanilla
És veí de Sant Cugat. Està llicenciat en Periodisme. Va treballar a COM Ràdio, va ser cap de premsa de l'Ajuntament de Viladecans i cap de premsa del SEM. Actualment està jubilat, però continua exercint de professor associat de la facultat de Ciències de la Informació de la UAB.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.