Obertes les inscripcions al curs de lloros i cotorres del Quinto de Nadal de Sant Cugat

El curs tindrà lloc els tres pròxims dilluns de novembre i permetrà als interessats poder cantar els números del quinto d'aquest Nadal


  • Comparteix:

El lloro i la cotorra són els encarregats de cantar els números del quinto / Foto: Cugat Mèdia

El lloro i la cotorra són els encarregats de cantar els números del quinto / Foto: Cugat Mèdia

Ja està obert el període d'inscripcions al curs de lloros i cotorres del Quinto. Així ho ha fet saber l'assemblea del Quinto Sant Cugat a través de les seves xarxes socials. El curs està dividit en tres sessions d'una hora i mitja cadascuna, i tindrà lloc els dies 15, 22 i 29 de novembre, de 19.30 h a 21 h, a Cal Temerari. Així doncs, les persones interessades a cantar els números aquest Nadal, es poden apuntar al curs enviant un correu electrònic a quinto@caltemerari.cat.

Segons ha explicat a Cugat Mèdia la membre de l'Assemblea del Quinto Ariadna Sierra el curs està orientat tant a aquelles persones que es vulguin animar a presentar el quinto per primera vegada, com a aquelles que ja ho hagin fet altres anys però vulguin repassar el funcionament i les cantarelles. "Esperem molts lloros i cotorres; sobretot aquestes últimes, que n'hi ha poques!", ha confessat Sierra.




Ariadna Sierra

Iniciem els tallers de cotorres i lloros, un any mes, en els quals s'aprèn el funcionament i ritme del joc, els números i les seves cantarelles bandarres. Es faran els dilluns 15, 22 i 29 de novembre, a Cal Temerari, de 19.30 a 21 h.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.