Afectacions al servei de FGC aquest cap de setmana per unes obres de millora a Sarrià

La línia del Vallès farà parada a totes les estacions i la L6 i la L12 queden suprimides


  • Comparteix:

Estació de Sàrria / Foto: FGC

Estació de Sàrria / Foto: FGC

El servei de trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) funcionarà amb modificacions durant el cap de setmana per unes obres de millora a l'estació de Sarrià. Així, els trens de les línies S1 Terrassa i S2 Sabadell faran parada a totes les estacions, ja que les línies L6 Sarrià i L12 Reina Elisenda queden suprimides. A la mateixa estació de Sarrià, la via 2 estarà fora de servei i totes les circulacions en direcció Plaça Catalunya es faran per la via 4, segons ha informat la companyia.

Amb els trens de la línia del Vallès es donarà cobertura al servei suprimit de la L6, mentre que per als usuaris de la L12 poden utilitzar com a alternativa l'autobús 68 i la N7 de NitBus. Es mantindran, però, els horaris habituals de les S1, S2 i L7.

Alteracions al servei de FGC
Alteracions al servei de FGC / Foto: FGC


Aquestes modificacions són conseqüència dels treballs de millora que FGC durà a terme entre les estacions de Les Tres Torres i Sàrria de la línia Barcelona - Vallès. Concretament, en aquest tram de 378 metres s'instal·laran noves vies en placa formigonada per tal de millorar la fiabilitat de les circulacions. A més, la renovació d’aquest tram de via permetrà guanyar agilitat i rapidesa en l'execució de maniobres i millorar així la capacitat de resposta davant possibles incidències en el servei.

Els treballs s'allargaran fins a finals de febrer, però la incidència en el servei només afectarà aquest cap de setmana i el següent, per al qual també s'han previst afectacions. El cap de setmana del pont de novembre s'habilitarà un servei alternatiu per carretera amb autobús entre les estacions de La Bonanova i Sarrià, i la L12 quedarà fora de servei.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.