La Floresta tanca el primer cap de setmana de Festa Major amb un espectacle de danses del món

La Festa Major del barri s'allarga també el cap de setmana vinent


  • Comparteix:

Un moment de les danses del món amb Bollywood d'aquest diumenge / Foto: Cugat Mèdia

Un moment de les danses del món amb Bollywood d'aquest diumenge / Foto: Cugat Mèdia

La Floresta tanca el primer cap de setmana de Festa Major amb activitats per a tots els públics. Espectacles infantils, teatrals i musicals han estat els grans protagonistes de dissabte i diumenge. La tarda de diumenge s'ha dedicat a un espectacle de danses del món amb Bollywood i de danses afrocaribenyes. Els florestans també han pogut gaudir de l'espectacle de Manos de Fuego al Casino La Floresta.

Carola Alegre d'El Senglar Cultural ha destacat la pluralitat i multiculturalitat de l'acte, i també s'ha mostrat satisfeta de la varietat d'edats que es veien entre el públic: "hi ha molta varietat de públic: criatures, adults, gent de La Floresta i gent de fora. Normalment a aquests actes venen moltes famílies a veure els seus infants que estan actuant, però aquesta vegada veiem que hi ha un públic molt variat".

La festa grossa continuarà del 15 al 17 d'octubre amb actes que, si no tenen reserva prèvia, funcionaran mitjançant un control d'accessos amb aforament limitat per ordre d'arribada.




Carola Alegre

Estem molt contents perquè hi ha molt públic i molt variat: hi ha criatures, adults, gent de La Floresta i gent de fora... perquè normalment a aquests actes venen moltes famílies a veure els seus infants que estan actuant, però aquesta vegada veiem que hi ha un públic molt variat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.