La Festa Major de la Floresta viu un segon dia ple d'activitats musicals i familiars

L'exposició '100 anys d'esport i lleure a la Floresta' ha recordat els orígens del barri


  • Comparteix:

Inauguració de l'exposició '100 anys d'esport i lleure a la Floresta' / Foto: Cugat Mèdia

Inauguració de l'exposició '100 anys d'esport i lleure a la Floresta' / Foto: Cugat Mèdia

El segon dia de la Festa Major de la Floresta s'ha tenyit de records i d'activitats familiars. La inauguració de l'exposició '100 anys d'esport i lleure a la Floresta' ha servit per conèixer les diferents modalitats esportives que es practiquen al barri. Una exposició que està integrada per vuit làmines i que s'instal·laran dins del pavelló de Can Llobet perquè es quedin de forma permanent a la instal·lació. La sàtira amb el grup 'Lola i las Enclownadas' i l'espectacle infantil On és la sargantana?, han centrat bona part del dia marcat per les activitats de caràcter familiar.

100 anys va complir el barri de la Floresta el 2019, però el coronavirus va evitar gaudir d'una exposició per celebrar aquesta efemèride. Una exposició dividida en quatre referents florestans, l'Associació de Veïns i Propietaris de la Floresta, creadors del barri, el Casino de la Floresta, l'arribada dels Ferrocarrils, el Centre Sociosanitari i les activitats esportives i el lleure.

Vuit làmines amb la història de diferents esports i esportistes han recordat el vincle del barri amb la pràctica esportiva. La responsable de l'exposició, Clàudia Arruga, ha ressaltat el potencial del barri en l'àmbit esportiu amb modalitats com la boxa.

El tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Francesc Duch, ha destacat que la Floresta segueix creixent amb una llarga història.









Clàudia Arruga

Sobretot la sorpresa de començar a fer recerca i la quantitat de coses que vam trobar, material que va donar la gent, coses que vam trobar de recerca molt antiga, com la gent que venia a aquesta zona de Collserola per l’entorn natural que té

Francesc Duch

Un barri que va començar fa 100 anys i que el dia d’avui ha crescut moltíssim i encara li falta molta feina per fer. Des de l’Ajuntament de Sant Cugat tenim clar que hi havia mancances històriques amb el barri. Ens hi estem posant molt i, a poc a poc, fer-lo valdre



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.