La vacuna contra la Covid-19 arriba a tots els CAP de Sant Cugat

A partir d'aquest dissabte, 2 d'octubre, tots els punts d'atenció primària posaran primeres i segones dosis


  • Comparteix:

Un sanitari administrant la vacuna / Foto: ACN

Un sanitari administrant la vacuna / Foto: ACN

Els tres centres d'atenció primària (CAP) de Sant Cugat començaran a vacunar contra la Covid-19 a partir d'aquest dissabte, 2 d'octubre, tant per a les primeres com per a les segones dosis. Amb aquesta reorganització, Salut dona per tancada la campanya de vacunació massiva contra la Covid-19. Ara, la campanya se centra en la segona fase de manteniment i de crida a aquelles franges i col·lectius pendents de vacunar. A Sant Cugat, més de 67.000 persones ja compten amb la pauta completa de la vacunació contra la Covid-19, és a dir, el 72% de la població.

Fins aquest divendres 1 d'octubre inclòs, però, es mantindrà el CAP de Valldoreix com a únic punt de vacunació a la ciutat, però només administrarà segones dosis i amb cita prèvia. Per a primeres administracions caldrà desplaçar-se, amb cita o sense, a tres centres: al punt de Mútua Terrassa, al carrer del Castell, 25 de Terrassa, al Palau d'Esports de Granollers; o al CAP El Maresme de Mataró.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.