La Mercè i el Giorgio, l'atracció del 'Lago di Garda' de Sant Cugat després de participar al 'Joc de Cartes' de TV3

El carismàtic matrimoni valora l'experiència i la resposta de la clientela, tot i les "mentides" i les "trampes" del concurs televisiu


  • Comparteix:

La Mercè Tacias Bueno i el Giorgio Tonola, propietaris de la pizzeria 'Lago di Garda' / Foto: Cugat Mèdia

La Mercè Tacias Bueno i el Giorgio Tonola, propietaris de la pizzeria 'Lago di Garda' / Foto: Cugat Mèdia

L'aparició de la Mercè i el Giorgio, propietaris de la pizzeria de Valldoreix 'Lago di Garda', al programa al programa de TV3 'Joc de Cartes' ha reforçat 'l'estima' de la seva clientela habitual i, fins i tot, els ha fet guanyar-ne. Després d'una setmana de la seva participació al concurs televisiu, el matrimoni ha valorat l'experiència a Cugat Mèdia, tot i quedar en última posició, i la resposta dels clients, tot i que asseguren que va ser 'una lluita desigual' i els seus contrincants van jugar amb 'mentides' i 'trampes'. Destaquen, això sí, que van fer moltes amistats tant entre l'equip del programa com amb els altres concursants, que han vingut 'diverses vegades, tot i les crítiques' a menjar a la pizzeria santcugatenca.

Reconeixen que el seu establiment és "molt diferent" i "no es pot comparar" a les altres dues propostes, restaurants d'hotels de la ciutat de Barcelona, The Greenhouse, a l'Hotel Pulitzer, i el Negresco, a l'Hotel Negresco Princess. Malgrat això, estan satisfets de l'experiència i de l'augment de clientela que els ha provocat, especialment divendres de la setmana passada, l'endemà de l'emissió del programa, amb gent que demanava els mateixos plats que apareixien durant el capítol, com per exemple un dels clàssics del restaurant, la 'pizza tub'.

Van anar "a divertir-se" i ho van aconseguir. A més, el carisma del matrimoni es va guanyar molts elogis a les xarxes, un fet que s'ha traduït, també, en un augment de les reserves en comparació amb mesos d'agost anteriors. Això sí, molta de la gent que ara s'apropa fins a la pizzeria, a tocar de l'hotel Torre Barcelona de Valldoreix, demana conèixer a la Mercè i al Giorgio, que no han tornat de vacances fins aquest dijous, una setmana després de l'emissió.




Mercè i Giorgio

Quan vam veure el tamany dels hotels vaig pensar "aquí és qüestió de divertir-nos i agafar-nos-ho amb esportivitat". / Per a nosaltres ha estat un joc, ara estan de moda aquests programes i vam voler-hi participar un cop a la vida per veure de què es tractava.

Mercè i Giorgio

Divendres va venir força gent per ser meitat d'agost i tothom demanava els plats que havien sortit al programa. / Fins i tot el que no havia sortit tan bé al programa i la gent se'n va anar contenta. La televisió és una mica enganyosa, hi ha qui fa trampa i vol guanyar costi el que costi.



  • Comparteix:

COMENTARIS

No cal ser Biòleg per coneixe les"cucas de cuina" o cucarachas.

Elisa Viñas Borau. Enviat el 26/ago/21


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.