La intensa pluja d'aquesta nit provoca una desena d'incidències a Sant Cugat

S'han rebut fins a 11 avisos per arbres caiguts i altres fets menors


  • Comparteix:

La pluja de la passada nit ha requerit la intervenció de la Policia Local en una desena de petites incidències / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

La pluja de la passada nit ha requerit la intervenció de la Policia Local en una desena de petites incidències / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

L'episodi de pluja de les darreres hores, que ha afectat la majoria del país, també s'ha fet notar a Sant Cugat durant la nit amb una desena d'incidències, que s'han traduït en avisos al cos de Bombers i Policia Local. La majoria d'ells han estat per arbres que han caigut per la tempesta, però també hi ha hagut afectacions en senyals de trànsit, semàfors, mobiliari urbà i petites inundacions.

Els primers avisos s'han efectuat quan faltaven uns minuts per a les deu de la nit i s'han intensificat entre quarts d'onze de la nit i la una de la matinada. Aquest diumenge al matí, a les 8 h, s'ha rebut una nova trucada al 112 per un arbre caigut que ocupava part de la via pública al carrer d'Irun.

Protecció Civil de Sant Cugat ha hagut de reforçar l'equip durant la nit de dissabte a diumenge per atendre les possibles afectacions que podia produir la pluja.

Incidències a Catalunya
Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han efectuat, des de les 20 h de dissabte 31 de juliol i les 10 h del diumenge 1 d'agost, un total de 176 serveis relacionats amb les fortes pluges que ahir van afectar tota Catalunya. Si bé algun dels serveis va ser a causa de sinistres amb danys de certa importància, i diversos campaments amb menors van haver de ser evacuats, sortosament no cal lamentar danys personals.

Predicció metereològica
El cel estarà entre mig i molt ennuvolat a la meitat nord del litoral i prelitoral i altres punts de la meitat est, amb nuvolositat més abundant fins a mig matí i de nou a la tarda amb el creixement de nuvolades, segons informa el Servei Metereològic de Catalunya. A la resta del territori, el cel estarà serè o poc ennuvolat, si bé amb alguns núvols baixos al matí a punts del nord de la depressió Central i el Prepirineu. A banda, a la tarda creixeran nuvolades a punts de muntanya i arribaran intervals de núvols a altres punts del terç sud. Al final del dia la nuvolositat minvarà en general, tot i que es mantindran els intervals de núvols a punts del quadrant nord-est i es formaran núvols baixos al nord de la Catalunya Central. Independentment, estarà molt ennuvolat per núvols baixos a primera hora del matí i de nou a partir del vespre al vessant nord del Pirineu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.