Així serà la Festa Major de la Floresta d'enguany

Hi haurà límit d'aforament a les activitats i en algunes d'elles caldrà fer reserva d'entrada


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Festa Major de la Floresta / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la Festa Major de la Floresta / Foto: Cugat Mèdia

Arriba el torn de la Festa Major de la Floresta. El districte santcugatenc viurà la seva pròpia festivitat local el cap de setmana del 16, 17 i 18 de juliol i el cap de setmana següent, del dijous 22 al diumenge 25 de juliol. El pregó de la gresca, que enguany anirà a càrrec de La Floresta Contra Fronteres, donarà el tret de sortida, divendres 16 a les 19 h, a set dies de festa amb prop d'una trentena d'activitats repartides per tot el territori. Arran de les restriccions contra la Covid-19, hi haurà limitacions d'aforament, tot i que en la majoria no caldrà reservar les entrades amb antelació.

Fes clic aquí per consultar el programa
A causa de la pandèmia i amb l'objectiu d'adaptar el conjunt d'activitats a les restriccions, el pressupost total d'enguany s'ha incrementat. El coordinador d'El Senglar Cultural, Joan Rosés, ha destacat els canvis organitzatius de la festa grossa i ha remarcat la importància de recuperar aquesta festivitat popular.

La gresca, organitzada per El Senglar Cultural i pel consell de barri de la Floresta, va carregada d'activitats per a tots els públics, amb propostes com l'espectacle 'Skäl', de la companyia Volem Volar, amb el trapezi volant més gran de Catalunya o el concert de Golconda al Casino.

Les havaneres amb el tradicional rom cremat posaran punt final a la Festa Major, que arriba després que l'any passat s'anul·lés a causa de la pandèmia.


Joan Rosés

Volem recuperar la vida, la comunitat i que la gent pugui divertir-se i retrobar-se encara que sigui amb el compte i sentit comú que calgui. Volem passar l'estona junts i retrobar-nos amb el barri. Aquest és el nostre principal objectiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.