El restaurant Bodega Tomàs rep un 'Solete', la nova distinció de la Guia Repsol

Un miler de bars i restaurants de l'Estat espanyol han estat reconeguts per la seva autenticitat i bona relació qualitat-preu


  • Comparteix:

El restaurant Bodega Tomàs Original està ubicat al passeig de Francesc Macià / Foto: Cugat Mèdia

El restaurant Bodega Tomàs Original està ubicat al passeig de Francesc Macià / Foto: Cugat Mèdia

El restaurant Bodega Tomàs Original, ubicat al passeig de Francesc Macià, ha estat reconegut amb un 'Solete', la nova distinció de la Guia Repsol. Es tracta d'un reconeixement que s'ha atorgat a 1.000 establiments de l'Estat espanyol per la seva autenticitat i la bona relació qualitat-preu. Bodega Tomàs Original té una carta principalment de tapes i ofereix 'una cuina informal i despreocupada, partint de la cuina de mercat però fusionada amb tocs asiàtics o llatins', segons les paraules d'Eduard Tomàs, propietari i xef del restaurant. Tomàs s'ha mostrat sorprès amb la notícia i confessa que li ho va comunicar 'un amic hostaler'.

Segons expliquen al web de la mateixa Guia Repsol, amb la creació del 'Solete' han volgut assenyalar locals assequibles i respectats pel públic local, honestos i amb encant. "Aquells racons màgics amb un no sé què que et fa tornar", escriuen al web. Dels mil restaurants que s'han distingit, Bodega Tomàs és l'únic del Vallès que ha rebut el reconeixement.

Bodega Tomàs va obrir l'any 2015 i és el més antic dels tres restaurants que formen part del Grup Tomàs. Coock Slow Food Chicken, amb el pollastre gurmet com a protagonista de tots els plats, i Bodega Tomàs Can Barata, de cuina catalana tradicional, són les altres dues propostes.


Eduard Tomàs

M'ho va comunicar un amic hosteler, té un restaurant a Donosti, i a ell també li han donat. Em va avisar, "ei, que t'han donat el Solete", i jo em pensava que era una broma o que l'havien confós amb el Bar Tomás de Sarrià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.