Sant Cugat escala fins a la tercera ciutat més rica de l'Estat

Es manté com el municipi català més renda per ciutadà


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la plaça d'Octavià, al bell mig de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la plaça d'Octavià, al bell mig de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat es manté un any més com la ciutat catalana amb més renda neta mitjana anual per habitant (20.582 euros), dels municipis de més de 20.000 habitants, segons dades de l'Institut Nacional d'Estadística (INE) del 2018, i ja és la la tercera de tot l'Estat espanyol, només per darrere de Pozuelo de Alarcón (28.326) i Boadilla del Monte (21.795). El 2017 Sant Cugat era la quarta ciutat espanyola amb més renda amb 19.282 euros anuals, i en un any ha crescut un 6,74%, una tendència que es repeteix des del 2015.

L'altra cara de la moneda són els municipis amb menys renda. A l'àmbit espanyol, l'encapçala Níjar, de la província d'Almeria, amb 7.307 euros anuals nets de mitjana.



Això la converteix, un any més, en el municipi català de més de 20.000 habitants amb més renda per habitant. Per darrere, en l'àmbit català, se situen Sant Quirze del Vallès (18.163), Sitges (17.323), Castelldefels (17.148) i Barcelona (16.386).



A més, Sant Cugat puja una posició en el rànquin estatal i es converteix en la tercera ciutat amb més renda per habitant.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.