Tercer mes consecutiu de reducció de l'atur a Sant Cugat

83 persones de Sant Cugat han trobat feina en el darrer mes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una Oficina del SOC / Foto: ACN

Imatge d'arxiu d'una Oficina del SOC / Foto: ACN

Sant Cugat tanca l'abril amb una reducció de l'atur respecte al mes anterior. Segons l'Observatori del Treball i Model Productiu de la Generalitat, 3.383 persones es troben sense feina, 83 menys que al març (-2,39%), i es registra el tercer mes consecutiu amb una tendència a la baixa. Tot i així, respecte fa un any, s'experimenta un increment de la desocupació amb 195 persones més en situació d'atur, fet que representa un increment del 6,12%. És la xifra més alta en el mes d'abril des del 2015.

Al Vallès Occidental també es registra un descens en les dades d'atur amb 1.171 persones menys sense feina, un 1,89% menys respecte al mes anterior. Així, la comarca ha tancat l'abril amb 60.799 persones desocupades, un 2,79% més que fa un any.

L'atur a Catalunya cau per segon mes consecutiu aquest abril. Durant el quart mes de l'any, el país va registrar un total de 497.185 desocupats, és a dir, 8.715 aturats menys en comparació al març (-1,72%). No obstant això, hi ha 29.375 persones més sense feina que l'abril del 2020, un 6,28% més.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.