Sant Cugat torna a vibrar al ritme de la música de l'Aula de So

L'escola de música ha ofert un concert aquest diumenge per Sant Jordi, després d'un any d'aturada per la Covid-19


Temes relacionats

Un retorn esperat: la cultura popular de Sant Cugat torna a trepitjar plaça per Sant Jordi (24/abr/21)

Sant Cugat omple els carrers en un Sant Jordi atípic (23/abr/21)


  • Comparteix:

L'Aula de So ha tornat a oferir un concert al carrer després de més d'un any de pandèmia. Les veus i els instruments de l'escola de música han ressonat aquest diumenge a la plaça de l'U d'Octubre, en una cita emmarcada en les activitats de Sant Jordi. Per l'escenari han passat alumnes de l'escola, grups musicals, el grup de batucada Karabassà, un teatre musical i l'orquestra de jazz i que han ofert al públic una àmplia varietat d'estils musicals. L'organització ha limitat l'aforament a l'actuació seguint les mesures anti-Covid i els assistents han facilitat les dades al control d'accés.

El matí musical, que ha començat marcat per la pluja, s'ha allargat fins al migdia i ha comptat amb les representacions de Karabassà, els alumnes d'Aula de So, els grups musicals Pyros i Koré, el Combo Adults, un teatre musical i l'Aula Jazz Orchestra ha posat el punt final.

El director de l'Aula de So, Martí Marín, ha assegurat en declaracions a Cugat Mèdia que els alumnes i professors tenien "ganes de sortir al carrer" i de "passar pàgina" a aquest període marcat per la Covid-19. De fet, Marín ha remarcat que les escoles de música "han patit de valent" i, encara avui, estan "tirant endavant amb moltes dificultats". El director de l'escola de música ha demanat una resposta de les institucions davant aquesta situació, ja que, "de moment, està costant que això passi". Tot i que han sigut uns mesos molt complicats, Marín ha ressaltat la importància de comptar amb un gran equip que l'acompanya dins del centre, uns professors "vocacionals" i uns alumnes "encantadors". "Tinc la sort que no estic sol", ha conclòs.

Aula de So espera que aquest retorn al carrer sigui el tret de sortida a poder organitzar moltes més activitats i concerts. A més, Martí Marín ha explicat que tenen una cita pendent, i és que l'escola de música no ha pogut celebrar com haguessin volgut el seu 30è aniversari.

Al concert d'aquest diumenge han assistit la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona; i la regidora de Ciutadania i Salut, Gemma Aristoy.




Martí Marín

La cultura ha patit una bufetada molt llarga, profunda, intensa, aguda i que està acabant amb moltes iniciatives. Les escoles de música hem patit de valent i estem tirant endavant amb moltes dificultats. Esperem que les institucions responguin i estiguin a l'altura, però, de moment, està costant que això passi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.