Sant Cugat omple els carrers en un Sant Jordi atípic

Les cues a llibreries i floristeries i el bon temps han marcat la diada de Sant Jordi a Sant Cugat


Temes relacionats

El Sant Jordi a Sant Cugat, a cop d'imatges (23/abr/21)

El santcugatenc Xavier Bosch, l'autor més venut aquest Sant Jordi (23/abr/21)

[Contracrònica] Un Sant Jordi a Sant Cugat (cua-si) com sempre (23/abr/21)

Un Sant Jordi 'meravellós', malgrat les restriccions anti-Covid (23/abr/21)

El Sant Jordi 2021 de Sant Cugat, a les ones (23/abr/21)


  • Comparteix:

Un Sant Jordi atípic, però 'més real' que el del 2020. El bon temps, les llargues cues i molta gent passejant pels carrers de la ciutat han estat els protagonistes d'aquest divendres 23 d'abril a Sant Cugat. La plaça d'Octavià no s'ha omplert de parades, com és habitual, però les floristeries i llibreries de Sant Cugat n'han pogut muntar una a les portes dels seus comerços.

I és que la gent en tenia ganes. Les persones que passejaven pels carrers, ja des del matí, amb qui ha pogut parlar Cugat Mèdia han definit aquesta diada com "alegre" i "desbordant". Després que l'any passat s'hagués de passar a casa, en el primer confinament per la pandèmia, i d'un intent de celebració al juliol, la ciutat ha pogut viure Sant Jordi al carrer de nou, en unes condicions similars a les del juliol, amb bon temps i amb l'esperança que el del 2022 pugui ser com els d'abans de la pandèmia.

La cirereta del pastís l'ha posat la música i la poesia, al vespre. Per una banda, el Teatre-Auditori ha acollit una nova edició del tradicional concert de Sant Jordi, amb l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, que ha ofert un repertori que homenatja Joan Manén i la música catalana. De l'altra, el Celler Modernista ha estat l'escenari d'un recital de poesia, amb l'actor Pep Planas recitant versos de Joan Margarit.

Tot plegat ha configurat un Sant Jordi diferent, però que permet veure la llum al final del túnel.


Santcugatencs

La veritat és que l'any passat no vaig sortir de casa i és un gust poder sortir i veure el que hi ha, tot i que no sigui tant com altres anys. / Regalo una rosa a la meva mare i una altra per a la meva germana. / Després del que vam passar l'any passat, tancats, si es treballa bé, les coses s'han de fer bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.