Enxampat amagat sota el llit: detenen un jove per entrar en una casa a Mira-sol

Els Mossos el van detenir acusat d'un delicte de robatori amb força després d'haver saltat la tanca i forçat el pany


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove a qui van enxampar in fraganti mentre presumptament robava en un domicili de Mira-sol. L'arrestat ha estat localitzat amagat sota el llit de la casa, a la qual va accedir saltant la tanca i forçant la porta.

Els fets han succeït la matinada d'aquest dimecres quan una patrulla dels Mossos d'Esquadra que feia tasques de prevenció de la zona va rebre l'avís que s'ha produït una intrusió en una casa del carrer de Sant Sebastià de Mira-sol. Segons un testimoni, un jove, que es desplaçava en patinet, havia accedit a l'immoble saltant la tanca de la propietat.

Dins la finca, els agents van comprovar que la porta de l'habitatge estava forçada i que dues habitacions havien estat regirades. En una d'elles, van localitzar el presumpte lladre amagat sota un llit.

El jove ha estat detingut per un delicte de robatori amb força i ha quedat en llibertat amb càrrecs, després de passar a disposició judicial.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.