Allò que diferencia Eco Place és l'essència ecològica i, per tant, la procedència dels seus productes, adquirits a partir de diferents proveïdors. "Exigim que tinguin els certificats corresponents", assegura Moure. Per exemple, "a la fruiteria, a cada producte, a més del preu i de què és ecològic, també es pot veure d'on prové".
Pel que fa al futur servei de menjar per emportar com una alternativa més per subsistir com a negoci, el responsable d'Eco Palace explica que disposaran de "tuppers saludables per emportar, així com entrepans i torradetes".
Les conseqüències de la pandèmia, però, han afectat molts negocis i aquest no és una excepció, encara que les expectatives són positives. Que el negoci formi part d'una fruiteria amb certa antiguitat ajuda a mantenir un nombre de clients habituals elevat. En relació amb la incorporació de nous clients, Moure explica que "hi ha molts clients que ja són recurrents, però sí que hem vist que hi ha gent que s'interessa i entra a preguntar".
David Moure
El meu soci i jo venim del món del gimnàs i l'esport i al final és quelcom que va molt lligat. Volem promocionar un estil de vida saludable, intentar menjar més ecològic i menys processat, com ajuda per mantenir-se millor físicament.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.