L'essència del Carnaval es manté a Sant Cugat amb un programa principalment virtual

La festa compta amb dues activitats presencials: una exposició i el concurs d'aparadors


  • Comparteix:

Cartell del Carnaval d'enguany a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Cartell del Carnaval d'enguany a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

L'esperit del Carnaval es manté amb un conjunt d'activitats, principalment, virtuals. El tret de sortida serà dijous vinent amb un acte que es podrà seguir a través de Youtube: la presa de poder a l'alcaldessa per part del Gall. Durant els dies següents, se celebraran algunes de les activitats més emblemàtiques de la festa, com el Ball de Gitanes i el Ball de Velles, que es podran ballar des de casa i compartir a través de les xarxes socials.

També hi ha programades altres activitats virtuals com la 'Catadisfressada' amb La Fem, la 'Bombolla disfressada' o el 'Retorn del Poder, el Gall torna a casa'. A banda de les activitats virtuals, també n'hi haurà dues de presencials: l'exposició 'Ordeno, Mano i disposo', al claustró del Monestir, i la visita dels establiments que participin al segon concurs d'aparadors. La finalitat d'aquest concurs, organitzat per l'Ajuntament, el Tot Sant Cugat i la Comissió de Carnaval i el Gall de Sant Cugat, és implicar i promoure el comerç local durant la celebració del carnaval. La temàtica és el Ball de Gitanes i les peces estaran exposades del 8 al 17 de febrer.

Des de l'Ajuntament han expressat que "el Carnaval és un moment de disbauxa i, malauradament, en aquests moments ens hem de contenir. No volem, però, deixar de celebrar-ho, encara que sigui d'una manera diferent". De fet, el cartell de les festes, que és obra d'una de les membres de la Comissió de Carnaval, Lourdes Martínez, també vol expressar aquesta mateixa idea: que aquest any el carnaval fa un petit parèntesi (un 'kit kat'), però que l'any vinent, si tot va bé, tornarà.

Consulta aquí les activitats de la gresca.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.