Els treballadors de Salvesen desconvoquen la vaga després que s'hagi acordat crear una taula de negociació amb l'empresa

Els empleats reclamen una millora en les condicions laborals


  • Comparteix:

L'empresa Salvesen té centres de treball a Sant Cugat, Madrid, València i Sevilla / Foto: Google Maps

L'empresa Salvesen té centres de treball a Sant Cugat, Madrid, València i Sevilla / Foto: Google Maps

Els treballadors de l'empresa santcugatenca Salvesen Logística, que s'encarrega de la logística de Danone, han desconvocat la vaga que prevista per a aquest dimarts, dimecres i dijous. Durant diverses reunions que s'han mantingut amb l'empresa aquest dilluns des dels diferents centres de treball, s'ha arribat a l'acord d'iniciar una taula de negociació, el dia 15 de febrer, per millorar les condicions laborals i salarials dels empleats.

El president del comitè d'empresa, Juan Molero, s'ha mostrat molt satisfet respecte a l'acord al qual s'ha arribat en aquesta jornada de mediació amb l'empresa. "Ara l'important és que això no s'allargui excessivament perquè els treballadors volem tancar-ho com més aviat millor, però ho valorem positivament; és un pas important", ha dit en declaracions a Cugat Mèdia.

A més, Molero considera que és fonamental que la taula compti amb representants de tots els centres de treball, que es localitzen a Madrid, València, Sevilla i Sant Cugat. "Una taula negociadora d'àmbit estatal era el nostre desig, ja que estem afectats tots els centres i és la manera en què podem aconseguir més coses positives per als treballadors".

L'empresa i els treballadors van iniciar fa setmanes un procés de negociació per millorar diferents aspectes que afecten la plantilla, com les condicions laborals, els salaris o les categories professionals, entre d'altres. En vista de la impossibilitat d'arribar a un acord satisfactori per a les dues parts, els empleats havien decidit mobilitzar-se. Abans de procedir a l'execució de la vaga, els treballadors van convocar un dia de mediació, en el qual s'ha aconseguit arribar a aquest primer acord amb l'empresa.


Juan Molero

València tenia la reunió prèvia, a dos quarts de dotze, en la qual ha arribat a un acord de desconvocar la vaga i muntar una taula negociadora a nivell estatal, que era el nostre desig. És on creiem que s'ha de tractar aquest tema, ja que ens afecta a tots els centres d'àmbit nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.