Un mural nou a la Llar d'Avis crida a tornar a somriure

Es tracta d'un homenatge en positiu a tots aquells que han patit l'impacte de la Covid-19


  • Comparteix:

L'impacte de la Covid-19 es fa notar també en l'estat emocional. És per això que la Llar d'Avis de la Parròquia de Sant Cugat dedica la seva façana lateral a un mural que crida a l'optimisme contra la Covid-19 i recorda aquells que ja no hi són. Tornarem a somriure, proclama la pintura nova, que també és un homenatge a la lluita de molts contra la pandèmia.

El mural, que substitueix el que hi havia fins ara de commemoració del centari de l'arribada del ferrocarril a Sant Cugat, està ple de simbolismes. Com ha explicat l'autor de l'obra, Sergi Alegre, recorda la gent gran, els infants i els que cada dia lluiten conta la pandèmia, amb un missatge de resistència.

I és que llança un missatge en positiu i reivindicatiu contra una crisi sanitària que ha impactat en tots, com han subratllat el president de la Llar d'Avis de la Parròquia, Joan Cortadellas, i l'alcaldessa, Mireia Ingla.

Mural
Presentació del mural nou / Foto: Cugat Mèdia
Presentació del mural nou / Foto: Cugat Mèdia


D'aquesta manera, el mural nou, ubicat al carrer de Torrent de la Bomba, conviu amb el que cada any pinta una escola de Sant Cugat dins el projecte 'Mural de Vida'. L'acte de presentació aquest divendres de l'obra també ha comptat amb la tinenta d'alcaldia de Drets Socials, Núria Gibert.










Sergi Alegre

És un mural ple de simbolismes, com els infants i la gent gran, els que han lluitat contra la pandèmia, els que ja no hi són. És un missatge d'optimisme, que tot passarà.

Joan Cortadellas

Hem volgut donar-li aquests aspecte d'esperança i positivitat. Tornarem a somriure, estem convençuts.

Mireia Ingla

El mural és més reivindicatiu i necessari que mai. A més, en aquest entorn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.