Valldoreix eliminarà els nius de l'eruga processionària de la vila

L'empresa Fitonatur farà el tractament als nius dels pins i cedres dels equipaments i espais municipals


  • Comparteix:

Imatge del camió per combatre l'eruga als pins / Foto: EMD Valldoreix

Imatge del camió per combatre l'eruga als pins / Foto: EMD Valldoreix

Valldoreix durà a terme, el 14 i 21 de desembre, accions per combatre l'eruga de la processionària del pi. Aquesta plaga malmet les poblacions de pins i cedres, als quals debilita i exposa a l'atac d'insectes perforadors. A més, aquestes erugues poden provocar greus problemes urticants en persones persones i animals.

L'empresa Fitonatur serà l'encarregada de realitzar el tractament en horari nocturn, a partir de les onze de la nit, per evitar les hores de més afluència de les persones. Consisteix en un tractament fitosanitari pel control de la processionària del pi, a tots els pins i cedres ubicats en diferents recintes o espais municipals: l'escola Jaume Ferran i Clua, l''aparcament de la Casa de la Vila, la pineda del CAP Valldoreix, la plaça del Casal de Cultura i el centre d'acollida d'animals Cau Amic.

Mentre duri el tractament, es recomana al veïnat de les zones afectades o properes que mantinguin les portes i les finestres de les seves llars tancades i que no deixin roba estesa o els animals domèstics a l'exterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.