Divuit grups confinats a les escoles de Sant Cugat

L'Europa, l'Àgora i el Pins del Vallès se sumen a la llista de centres amb algun positiu


  • Comparteix:

La European International School és un dels centres que han afegit un grup confinat / Foto. Google Maps

La European International School és un dels centres que han afegit un grup confinat / Foto. Google Maps

Nous grups confinats a les escoles de Sant Cugat. Mentre els primers que van començar les quarantenes van tornant a la normalitat, es van produint positius nous que obliguen a aplicar el protocol de prevenció de contagis. Ara mateix, segons dades de la Generalitat, hi ha 18 grups confinats a la ciutat, en una situació que afecta prop de 400 persones entre alumnes, personal docent i d'administració. La European International School, l'Àgora Sant Cugat International School i el Pins del Vallès s'han sumat aquesta setmana a la llista de centres que ja han registrat algun positiu. A partir d'aquest divendres, a més, un nou grup de l'escola Avenç també estarà en quarantena per un positiu.

A Catalunya ja hi ha més de 1.200 grups confinats, però només han hagut de tancar tres centres dels més de 5.000 que hi ha arreu del país. Segons el protocol establert per la Generalitat, aquells positius que no hagin requerit ingrés hospitalari hauran de fer aïllament domiciliari durant almenys 10 dies des que s'han començat a mostrar els símptomes, més 72 hores sense simptomatologia. Una vegada no quedin símptomes, l'infant ja podria tornar al centre, sense necessitat d'una PCR de retorn.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa].



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.