El mossèn Carles Cahuana deixa Sant Pere d'Octavià i serà rector a Sabadell

Dirigirà les parròquies de la Santíssima Trinitat i la Verge de Gràcia de la cocapital del Vallès


  • Comparteix:

El mossèn Carles Cahuana marxa de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià / Foto: Parròquia de Sant Pere d'Octavià

El mossèn Carles Cahuana marxa de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià / Foto: Parròquia de Sant Pere d'Octavià

El mossèn Carles Cahuana deixa la parròquia de Sant Pere d'Octavià de Sant Cugat. Cahuana, de 44 anys, n'ha estat vuit a la ciutat i es convertirà en el nou rector de les parròquies de Santíssima Trinitat i la Verge de Gràcia de Sabadell. L'antic vicari assegura que durant la seva època al Monestir ha crescut molt personalment.

Cahuana va començar a ajudar a les misses de la parròquia de Sant Cugat mentre feia de formador del seminari de Valldoreix juntament amb mossèn Emili, que és l'actual rector. A poc a poc, va anar agafant pes per acabar vivint a la parròquia del Monestir de Sant Cugat, primer acompanyant el rector mossèn Blai i després mossèn Emili. El fins ara vicari de Sant Pere d'Octavià passa d'una parròquia gran a dirigir-ne dues de petites. 'No és un ascens, són responsabilitats diferents', comenta. 'Mires enrere i potser veus que podries haver fet millor certes coses. Però, guanyes experiència i aprens. I, en l'àmbit personal, he crescut molt. He vist coses molt bones al Monestir', afegeix.

No deixarà Sant Cugat
Tot i que serà rector de dues parròquies de Sabadell, Cahuana no marxarà del tot de Sant Cugat. Els fins ara vicari de Sant Pere d'Octavià seguirà fent la missa de La 2, que normalment es feia al Convent de les Dominiques i actualment, condicionat per la pandèmia, es fa als platós de Televisió Espanyola.


Carles Cahuana

No ens hem fet capellans per ascendir. Aquí, estava en una parròquia que molt gran que demana que hi hagi més d'un mossèn, i allà vaig a parròquies més petites



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.