ESCOLTA-HO
Els dos han coincidit que la feina de l'entrenador personal va més enllà de proposar exercicis i que també ha de saber motivar el client i conduir-lo cap a una vida més sana pel que fa a l'alimentació i als hàbits. Una faceta, la de suport emocional, que també destaca Iglesias, per aconseguir un dels principals reptes a l'hora de començar a fer gimnàs: ser constant. Els perfils que opten pels entrenadors personals són variats, des de persones amb un objectiu físic concret però que no saben com aconseguir-lo fins a d'altres que han de fer exercici però no els agrada i necessiten algú que els doni l'impuls necessari.
Tot plegat en un ofici que s'ha hagut de reinventar durant la pandèmia però que n'ha sortit reforçat i on les videoconferències, han explicat Cañizares i Iglesias, han estat clau. Tant, que entrenadors i fins i tot gimnasos han afegit la virtualitat a la seva cartera de serveis per preparar-se per possibles rebrots o retorns al confinament.
Oscar Cañizares
Han valorat sentir-se més propers amb l'entreador i ara que ja es pot sortir s'interessen més per continuar amb l'entrenament que estaven fent.
Víctor Iglesias
Els entrenadors personals i els gimnasos han vist que hi ha una tendència que, en cas que torni a passar, ja hi ha conceptes per treballar des de casa amb els clients.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.