La construcció del complex esportiu de Mira-sol començarà el 2020

Fa més d'una dècada que el projecte està sobre la taula


  • Comparteix:

El projecte del complex esportiu de Mira-sol ultima els darrers detalls per iniciar la seva construcció. Segons ha avançat a Cugat Mèdia el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, s'està completant la redacció del projecte executiu i la intenció és iniciar les obres durant el 2020. Així el nou equip de govern tira endavant un projecte d'equipament esportiu que fa més d'una dècada que està pendent de construcció.

El projecte executiu previst és el mateix que va adjudicar el govern anterior, amb alguns ajustos tècnics. El futur equipament es projecta al costat de l'escola Catalunya i dotarà el districte d'una piscina, sala de fitness i vestidors en una primera fase, que és la que el govern actual vol començar a construir l'any vinent.

Segons ha assegurat Duch, la construcció de l'espai no interfereix amb els plans de convertir l'escola Catalunya en un institut-escola. El projecte també preveu en fases posteriors altres espais com un camp de futbol 7 i un pavelló de coberta tova, tot i que encara s'ha de veure com es farà l'encaix sobre el terreny sense que això afecti el projecte d'institut-escola de centre educatiu.

Així, el procés per construir el complex esportiu de Mira-sol, llargament reivindicat des del districte, continua els passos per esdevenir una realitat, després d'haver quedat aturat en diverses ocasions com a conseqüència del context de crisi, la manca de finançament i diversos entrebancs jurídics.




Francesc Duch

Estan acabant el projecte executiu. Durant el 2020 haurien de començar les obres.

Francesc Duch

De moment anem tranquils, l'espai on va l'institut-escola és on es projecta el camp de futbol 7, però hi ha molt d'espai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.