El 'Va parir Tour' estrena temporada a Sant Cugat davant d'un públic jove i entregat

La iniciativa torna al Parc Ramon Barnils per celebrar la cloenda del curs escolar per cinquè any consecutiu


  • Comparteix:

La música s'ha allargat fins a la mitja nit / Foto: Cugat.cat

La música s'ha allargat fins a la mitja nit / Foto: Cugat.cat

La festa musical del 'Va Parir Tour' de Ràdio Flaixbac ha omplert aquest divendres per cinquè any el parc de Ramon Barnils en l'estrena de la iniciativa aquesta temporada. Els joves de Sant Cugat han celebrat l'inici de l'estiu i el final del curs escolar amb un espectacle renovat que s'ha allargat fins a la mitja nit, amb personalitats de Ràdio Flaixbac com Carles Pérez, Andreu Presas, Didac Tomás i El Gran German. Tot plegat una festa de música i ball, oberta a tots els públics, conduïda pels populars presentadors i punxadiscos de Ràdio Flaixbac per celebrar el final de curs.

Sant Cugat ha estat la primera parada d'un 'Va Parir Tour' renovat amb un nou escenari però amb la mateixa proposta de les cinc darreres edicions, acomiadar el curs escolar amb els joves santcugatencs que comencen les vacances d'estiu. El director del programa 'El matí i la mare que el va parir', Carles Pérez, ha destacat les novetats de l'espectacle i ha assegurat que 'començar la gira a Sant Cugat està molt bé' perquè el Parc Ramon Barnils ofereix 'la possibilitat que vingui molta gent'.


Carles Perez

Hi ha hagut un salt, passaran més coses a l'escenari que l'any passat. Sant Cugat és molt 'xulo', amb la llum del capvespre i el parc Ramon Barnils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.