Rubí i Castellbisbal fan pinya amb Sant Cugat per demanar un hospital públic i millores en les ambulàncies


  • Comparteix:

Valldoreix se suma també a la petició d'un VAM per a la zona de Sant Cugat

Valldoreix se suma també a la petició d'un VAM per a la zona de Sant Cugat

Rubí i Castellbisbal s'afegeixen a la petició de l'alcalde de Sant Cugat de demanar un hospital públic de referència a la zona així com d'un vehicle medicalitzat que resolgui les deficiències que pateixen en el servei d'ambulàncies. Paral·lelament i arran dels 3 accidents de moto de la setmana passada l'EMD de Valldoreix està recollint signatures per demanar un vehicle autònom medicalitzat per Sant Cugat.

Els tres municipis es queixen dels reiterats retards del transport sanitari que en alguns casos han arribat a superar el 45 minuts. És per això que demanen una ambulància medicalitzada que doni servei a aquestes tres poblacions sense haver d'esperar que el vehicle medicalitzat arribi des de Terrassa.

A aquesta petició s'hi ha sumat Valldoreix, que reclama un VAM per Sant Cugat i recull firmes entre els veïns després dels 3 accidents de moto de la setmana passada, que es van saldar amb dos morts i un ferit. Escoltem Mercedes Rojo, vocal de l'EMD d'urbanisme:

Mercedes Rojo

El problema és el tipus d'ambulància i el temps que tarda en arribar un VAM. És irracional que es tardi tant temps


A més, Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal demanen la construcció d'un nou hospital públic o bé que l'Hospital General de Catalunya sigui l'hospital de referència per aquests tres municipis. L'alcalde de Sant Cugat ha reclamat la necessitat que el departament de salut construeixi un nou hospital a la comarca que doni servei a aquestes tres poblacions. Recoder creu que amb una població de més de 150.000 habitants està més que justificada la necessitat de resoldre els dèficits sanitaris en l'atenció sanitària.


Lluís Recoder

Elvolum de gent que tenim a aquestes 3 ciutats és prouimportant com per tenir unhospital pròxim


Aquests municipis creuen que la seva demanda sanitària no pot ser absorbida per l'Hospital de Terrassa ni pel Parc Taulí de Sabadell i que és necessari un nou hospital de la comarca, en el marc de la reordenació del mapa sanitari del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.