La solidaritat i l'esport es donen la mà aquest dissabte per Festa Major


  • Comparteix:

L'esport, protagonista a la festa grossa / Foto: Facebook Festa Major

L'esport, protagonista a la festa grossa / Foto: Facebook Festa Major

Les activitats esportives amb caire solidari arriben aquest dissabte als espais esportius de Festa Major. De nou del matí a nou de la nit tindrà lloc a la ZEM la Floresta el 3r Torneig 12h de Futbol Sala Femení, que recaptarà fons per la investigació contra el càncer de mama.

08.00 - 20.00 - Campionat d'Espanya d'F3A d'Aeromodelisme i Radiocontrol, al Club Aeromodelisme R/C Sant Cugat del Vallès.

08.00 - 21.00 - Torneig Seven Nacional de rugbi Categoria Sènior, a la Zona Esportiva Municipal de la Guinardera. Organitzat pel Club Rugby Sant Cugat.

09.00 - 21.00 - 3r Torneig 12 h de Futbol Sala Femení 'Pas a pas amb el càncer de mama', a la Zona Esportiva Municipal de la Floresta. Els fons recaptats es destinaran a la investigació contra el càncer de mama.

09.00 - 19.00 - 3x3 Solidari de bàsquet al pav3 de la Rambla del Celler organitzat pel Qbasket Sant Cugat.

09.00 - 21.00 - Torneig de pàdel a la ZEM Jaume Tubau. Les inscripcions costen 38 euros per parella.

09.00 - 21.00 - Torneig de futbol 7 a la ZEM Jauma Tubau. Les inscripcions costen 160 euros per equip.

17.00 - 02.00 - 4t Torneig de Volei Platja organitzat pel Club Voleibol Sant Cugat al parc de Can Vernet. Les inscripcions s'han de fer enviant un correu a voleiplatja@cvsantcugat.com i costen 10 euros per participant amb llicència, 15 si no en té.

17.30 - Torneigs de partides ràpides i simultànies d'escacs als Jardins del Monestir. Una activitat del Club d’Escacs de Sant Cugat.

17.30 - 22.00 - 17a Festa de l'Esport al Carrer, al parc de Can Vernet.

19.00 - 15a Concentració i passejada de motos, a la plaça de Sant Francesc. Una activitat organitzada pel Club de Motociclisme Rat-Penats per gaudir i compartir la passió per aquests vehicles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.