Les escoles bressol municipal tanquen les portes per evitar desplaçaments dels infants

Societat

Publicat el 28/feb/18 per Albert Prat

L'Ajuntament ha decidit tancar les escoles bressol municipal per evitar els desplaçaments de les famílies amb els infants. L'equip de govern està reunit des de primera hora del matí per decidir amb els serveis d'emergència les possibles afectacions que es puguin derivar per la nevada que està afectant Sant Cugat. Membres de Protecció Civil i dels cossos de seguretat de Policia Local i Mossos d'Esquadra també participen en l'operatiu especial.

Encara que la nevada remeti, els centres educatius d'infantil, primària i secundària no realitzaran la seva activitat lectiva amb normalitat. Això significa que aquelles famílies que poden anar a peu i amb seguretat a les escoles poden fer-ho, per a la resta es recomana que els alumnes romanguin a casa.

L'escola Avenç, per la seva banda, no obrirà les portes fins a dos quarts d'onze del matí per assegurar l'accés en vehicle fins al centre. La Farga i la Farga infantil funcionen, de moment, amb serveis mínims per les dificultats d'alumnes i docents d'arribar al centre.