Colors i originalitat marquen una cavalcada de Valldoreix multitudinària

El Rei negre, de visita a Valldoreix

Societat

Publicat el 5/gen/18 per Albert Prat

La cavalcada de Reis a Valldoreix ha impressionat els veïns amb els colors i l'originalitat de les carrosses com a protagonistes. El territori i els centenars de nens i nenes s'han rendit a la màgia de Ses Majestats que han compartit amb les famílies una xocolatada al final del recorregut. 14 carrosses i 400 kilos de caramels han estat els números de la festa valldoreixenca, de la qual els assistents han remarcat la qualitat de les carrosses i la familiaritat de la cavalcada.


MIRA-HO A CUGAT TV

El valldoreixencs i gent vinguda de Sant Cugat i de les poblacions del voltant s'han entregat a Ses Majestats en un recorregut que ha tingut el seu punt àlgid al pas de la comitiva per davant de l'Església i la plaça de Maria Sabater, on ha acabat la rua. El concurs de carrosses de la cavalcada del territori ha donat el tercer premi a l'Associació de Veïns de la Serreta; el segon, als Marxosos del Vallès, i el primer, a l'hípica Domènech-Dunfoy.

Els pares han coincidit a destacar la proximitat i la familiaritat de la cavalcada, a més de la il·lusió del nens.

Pares

Ha estat maca, animada amb nens i molts caramels. / Hem arribat una mica tard, però hi ha bastant ambient. / És un dia màgic per als nens que intentem gaudir en família.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La vicepresidenta primera de l'EMD, Susanna Herrada, ha explicat que estan molt satisfets del funcionament de la cavalcada i ha celebrat l'alta participació.

Susanna Herrada

Estem molt contents perquè la gent està emocionada i ens han dit que era molt bonica. Hi ha més participació que l'any passat, que ens pensàvem que era insuperable.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A la cavalcada ha assistit, en representació de l'Ajuntament, la tinenta d'alcalde de Polítiques de Vida, Progrés Social i Habitatge Susanna Pellicer, que s'ha animat també a repartir xocolata entre els assistents.