Els joves del Casal d'Acollida de la Creu Roja visiten Cugat Mèdia

La sortida forma part del programa de coneixement del català i l'entorn de la ciutat


  • Comparteix:

Participants del Casal d'Acollida de la Creu Roja Sant Cugat al plató de Cugat Mèdia. / Foto: Cugat Mèdia

Participants del Casal d'Acollida de la Creu Roja Sant Cugat al plató de Cugat Mèdia. / Foto: Cugat Mèdia

Cugat Mèdia ha rebut aquesta setmana la visita del Casal d'Acollida de la Creu Roja Sant Cugat. Els joves han conegut el mitjà públic, la seva funció i manera de treballar. I han vist com és un estudi de ràdio i un plató de televisió. Un dels principals objectius del casal és començar a treballar la llengua catalana entre aquests joves que, com a molt, fa tres mesos que han arribat a Catalunya. El casal es realitza durant el mes de juliol i compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

El Casal d'Acollida de la Creu Roja Sant Cugat compta amb joves d'entre 12 i 16 anys que han arribat recentment a Sant Cugat. Són nois i noies que no han pogut començar els estudis aquest curs, i el casal els ofereix la possibilitat de tenir un primer contacte amb la llengua catalana, abans d'iniciar el curs al setembre. El casal està obert tot el mes de juliol, de 10 a 13 h. Els joves fan dos dies de treball a l'aula i tres dies de sortides, que tenen per objectiu conèixer els recursos que els ofereix Sant Cugat, com per exemple, Cugat Mèdia, el mitjà públic de la ciutat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.