'Nadales al carrer' omple Sant Cugat d'esperit nadalenc en l'estrena de la nova pantalla acústica


  • Comparteix:

Alumnes de l'escola La Magnòlia, durant l'actuació a la plaça de Barcelona

Alumnes de l'escola La Magnòlia, durant l'actuació a la plaça de Barcelona

Unes 300 persones, entre petits i grans, han donat vida aquest dimarts a 'Nadales al carrer', una edició que ha aplegat una desena de cors infantils i juvenils i desenes de pares i mares d'escoles de Sant Cugat. Els grups han recorregut diversos comerços del centre i han acabat les actuacions a la plaça de Barcelona, on s'ha estrenat una pantalla acústica per a espectacles a l'aire lliure, projecte guanyador dels pressupostos participatius 2016-17. La cantata és una iniciativa conjunta de l'Escola de Música i Dansa Fusió i Sant Cugat Comerç (StC).



Alumnes de les escoles La Magnòlia, Pi d'en Xandri, Joan Maragall, Pins del Vallès, cors dels centres musicals Ricomà, Gymel, Fusió, Victòria dels Àngels i la Coral Cantorata han omplert els carrers de la ciutat d'esperit nadalenc, amb domini de clàssics com el 'Fum, fum, fum', 'El noi de la mare' i altres nadales.

Participants

M'encanta perquè sóc de Barcelona i sembla que allà s'hagin perdut aquestes tradicions / Es viu amb molta il·lusió, els nens gaudeixen d'una experiència molt bonica / És començar el Nadal amb molta alegria, ens estem divertint molt.


Cugat.cat també ha estat protagonista de la cantata amb la visita d'un grup d'alumnes de la Coral Gymel.

La nova pantalla acústica ha costat 50.000 euros i ha de servir, en gran part, per a espectacles a l'aire lliure de música clàssica. La tinent d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha valorat així la posada en funcionament.

Carmela Fortuny

Ha estat un èxit per moltes variables, perquè és fruit dels pressupostos participatius i de la política amb la gent. També perquè l'han estrenat infants en un moment molt tendre a les portes del Nadal.


Tots els participants han rebut obsequis dels diferents comerços. Comaxurros ha ofert xurros amb xocolata per tancar les actuacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.