El Ferran i Clua acull avui una trobada vallesana de nens sahrauís participants de Vacances en Pau


  • Comparteix:

SCAPS porta molts anys implicat en el projecte Vacances en Pau

SCAPS porta molts anys implicat en el projecte Vacances en Pau

Una trentena d'infants sahrauís acollits per famílies de Sant Cugat i d'una desena de ciutats del Vallès participen aquest dijous a la trobada que el projecte Vacances en Pau celebra a l'escola Ferran i Clua. La cita, a les sis de la tarda, oferirà ludoteca, un espectacle de màgia i un sopar.

La vetllada reunirà famílies i entitats de Cerdanyola, Rubí, la Llagosta, Sant Fost, Santa Perpètua, Caldes, Terrassa, Montcada, Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor. El sopar tindrà lloc a les nou del vespre i un quart d'hora abans, l'espectacle de màgia.

Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS) participa, des de fa 19 anys, al projecte Vacances en Pau, consistent en estades a l'estiu de nens sahrauís de campaments de refugiats amb famílies d'acollida. Enguany l'entitat ha rebut vuit criatures.

A l'acte acudirà el delegat del Front Polisari a Catalunya, Mah Yahdih, i la tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida i Progrés Social, Susanna Pellicer.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.