10 infants de Malawi arriben avui a Sant Cugat en el projecte educatiu de Petits Músics del Món


  • Comparteix:

Actuació del Hear Us Choir a l'Ajuntament en una visita anterior / Foto: Localpres

Actuació del Hear Us Choir a l'Ajuntament en una visita anterior / Foto: Localpres

Una desena d'infants provinents de Malawi arriba aquest dilluns a Sant Cugat en l'habitual estada que organitza l'ONG Petits Músics del Món i s'hi estaran fins el dilluns 3 d'abril convivint amb famílies santcugatenques. Durant aquestes dues setmanes, els infants participaran en el taller Aprenem a cooperar amb les escoles de la ciutat i visitaran diverses entitats per compartir activitats d'intercanvi cultural.

Cinc dels alumnes provenen del Hear Us Children Choir, entitat amb la qual col·labora Petits Músics del Món, i cinc més de l'escola Tsabango. La responsable de comunicació de l'ONG, Bruna Marín, resumeix tot el que faran en l'estada a Sant Cugat.

Bruna Marín

Faran una part d'intercanvi cultural, amb danses i cançons. Els alumnes d'aquí explicaran els projectes i les idees que han tingut. També es faran tallers amb entitats com l'Aula de So i l'Escola de Balls de Saló.


La festa de comiat es viurà amb el Mercat Solidari del dissabte 1 d'abril i amb una actuació final al Teatre-Auditori juntament amb l'Aula de So. Marín explica la repercussió positiva que té la iniciativa a Malawi.

Bruna Marín

L'incentiu del viatge, l'experiència i tot el que viuen aquí va molt bé per estimular-los. Cada vegada hi ha més nens i nenes implicats, i van més a l'escola per poder formar part dels cors.


Els infants vénen acompanyats de tres professors malawians: Lackson Chazima, director musical; John Duma, professor de dansa, i una docent de l'escola Tsabango.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.