Centenars de nens i nenes lliuren la carta als ambaixadors reials a diferents punts de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'ambaixador reial, amb els nens, a l'Envelat

L'ambaixador reial, amb els nens, a l'Envelat

L'Envelat de Nadal ha acollit aquest dimecres a la tarda la visita dels ambaixadors reials a Sant Cugat, que han arribat amb la música de Karabassà. Centenars de nens i nenes han donat les seves cartes als ajudants dels Reis Mags d'Orient. L'animació de Pep Callau ha amenitzat la recollida de missives. A més, un carter reial també ha atès els més petits al Mercat Torreblanca.



L'ambaixador reial ha assegurat a Cugat.cat que els infants santcugatencs s'han portat molt bé i per això els Reis seran molt generosos.

Ambaixador Reial

Segons les notícies que ens han arribat, els nens s'han portat tan bé com sempre, o fins i tot una mica millor. Per tant, hem d'esperar que els Reis siguin igual o més generosos que altres anys.


Al llarg dels últims dies, els delegats de Ses Majestats han atès les peticions dels més menuts a diversos punts del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.