Els peatges de la C-16 pugen set dècimes i els de l'AP-7 baixen mig punt amb l'entrada d'any


  • Comparteix:

Circular per la C-16 al Bages serà més barat per a tots els conductors

Circular per la C-16 al Bages serà més barat per a tots els conductors

El departament de Territori i Sostenibilitat apuja el preu dels peatges de l'autopista C-16 un 0,7% aquest 2017, mentre que els de l'AP-7, de competència estatal, baixen un 0,47% en el tram entre Barcelona i la Jonquera. En el cas de la via de titularitat catalana, els preus s'adapten a la inflació mentre que en el cas de l'autopista del Mediterrani, els peatges acumulen dos anys de baixada.

Descomptes a la C-16
El govern posarà en marxa a partir d'aquest dilluns nous descomptes a la C-16 al Bages. A partir d'ara, tots els conductors que circulin per aquesta via es podran beneficiar de les rebaixes que fins ara s'aplicaven només als vehicles que entraven o sortien pels enllaços de Manresa i Sant Fruitós de Bages. El descompte és del 50% al peatge de la capital bagenca i s'aplicarà només de dilluns a divendres no festius entre les set i dos quarts d'onze del matí i entre les cinc de la tarda i les nou del vespre.

Per beneficiar-se dels descomptes caldrà utilitzar el sistema de telepeatge o qualsevol altre servei dinàmic prèviament autoritzat. Actualment, existeix l’aplicació per a smartphones Satelise que permet fer el pagament i beneficiar-se dels descomptes.

A banda de les noves bonificacions, es mantindran els descomptes del 45% de dilluns a divendres per a tots els turismes i el 30% per als vehicles ecològics. També seguirà vigent la reducció del preu del 40% per als vehicles d’alta ocupació i del 100% per als elèctrics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.