El Pessebre Vivent celebra 40 anys d'història amb centenars de visitants


  • Comparteix:

Una de les escenes del muntatge

Una de les escenes del muntatge

El Pessebre Vivent de Sant Cugat ha celebrat aquest dissabte el 40è aniversari amb una nova representació que ha aplegat centenars de persones als Jardins del Monestir. Més de 100 infants, sota la batuta del Grup de Joves de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià, han emocionat el públic amb escenes del naixement del nen jesús. L'organització es planteja com objectiu de futur seguint atraient la canalla perquè hi participi.

Una de les responsables de la iniciativa, Marta Dern, ha explicat que el Pessebre Vivent ja està més que consolidat a Sant Cugat.

Marta Dern

Presentem al poble els 40 anys que fa el Pessebre. Som una part del Nadal a Sant Cugat i cada vegada arribem a més famílies.


Enguany, per facilitar la visualització de l'espectacle a les persones amb mobilitat reduïda, l'organització ha instal·lat una pantalla als jardins del Paga-li Joan on es podia veure què passava sobre els escenaris. Està previst que el Grup de Joves de la Parròquia engegui activitats per commemorar les quatre dècades de vida del Pessebre Vivent, però encara no estan concretades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.