Un dels socis del Casablanca, Antoni Beltran, ha explicat els motius del tancament i com des del 2000 ha canviat l'escenari fins arribar al punt que són ara.
Antoni Beltran
Hi ha hagut anys molt bons i anys molt dolents. Els últims han estat molt durs. Hi ha hagut un 'boom' de locals d'hosteleria, ara n'hi ha més de 400. Ja no som els nous, tu mateix et canses, la teva actitud ja no és la que correspon al sacrifici que requereix això i llavors ja no en tens ganes.
Beltran i Antoni Cuadrillero, l'altre soci, recorden els primers anys com difícils però alhora il·lusionants. Tots dos expliquen que entre mitjans dels 80 i el 2000 van viure els anys més gloriosos perquè el restaurant era més que un local de restauració.
Antoni Beltran / Antoni Cuadrillero
Els primers anys van ser molt engrescadors perquè vam ser els primers a portar una cosa diferent al poble. Teníem una terrassa preciosa i la gent també era diferent. Ara seria impensable que tinguéssim una terrassa oberta fins a les tres o les quatre de la matinada sense queixes de veïns. Fèiem moltes activitats.
Els dos socis es troben ara immersos en un procés de negociació amb els treballadors per la seva situació laboral. El local, que és de propietat, es llogarà o traspassarà segons com es tanqui la transacció, però de moment no acollirà cap restaurant.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.