El bàsquet, el futbol sala i el karate, protagonistes avui a la Festa Major


  • Comparteix:

La Copa Miyagui del Karate Sant Cugat serà protagonista aquest dissabte de Festa Major

La Copa Miyagui del Karate Sant Cugat serà protagonista aquest dissabte de Festa Major

El torneig de futbol sala femení Pas a Pas amb el Càncer de Mama, la 5a edició de la Copa Miyagui de karate, el 3x3 del Qbasket Sant Cugat i el 1r meeting de bàsquet unificat centren l'activitat esportiva de Festa Major aquest dissabte. Les activitats comencen a les nou del matí i finalitzen a les deu de la nit.

La 1a edició del torneig 'Pas a pas amb el càncer de mama' de futbol sala femení es disputa avui a Can Llobet, a la Floresta, entre les vuit del matí i les deu de la nit. L'associació Pas a Pas amb el Càncer de Mama organitza la competició.

La 5a edició de la Copa Miyagui organitzada pel Club Karate Sant Cugat comença a les nou del matí i finalitza a les dues de la tarda al pav 2 de la Rambla del Celler.

El bàsquet també serà protagonista amb una doble cita. El Qbasket Sant Cugat organitza el Memorial Miki Martínez al pav 1 de la Rambla del Celler entre les nou del matí i les vuit de la tarda.

La Fundació del Bàsquet Català i la federació ACELL seran els encarregats d'organitzar la 1a edició del Meeting de bàsquet unificat al pav 3 de la Rambla del Celler entre les nou del matí i les vuit de la tarda. Jugadors amb discapacitat intel·lectual i federats disputaran diferents partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.