La 31a edició del curs abordarà aspectes de les conseqüències dels conflictes armats com les víctimes, els refugiats, l'impacte socioeconòmic i mediambiental, els crims de guerra, la reconstrucció del teixit social i les iniciatives per la pau. També tractarà les relacions a Euskadi i conflictes encara no resolts com els de Palestina i el Sàhara Occidental. Aquesta nova edició del curs d'estiu vol ser la continuïtat de l'anterior, segons la directora de la Unipau, Neus Sotomayor.
Neus Sotomayor
Aquest any tractarem les conseqüències dels conflictes armats. És la continuïtat del curs de l'any passat, en el qual vam tractar les causes dels conflictes.
La Unipau ha convidat més d'una trentena de ponents com Colin Archer, el secretari general de l'International Peace Bureau, una organització mundial premiada per promoure la pau arreu del món, que farà el discurs inaugural del curs el 7 de juliol. També hi passaran experts com el professor de la Universitat de Georgetown Felipe Gómez Isa; el president de Metges Sense Fronteres a Espanya, José Antonio Bastos; el portaveu de la plataforma Stop Mare Mortum, Toni Borrell; la investigadora d'Amnistia Internacional (AI) Donatella Rovera i la coordinadora del Grup d'Estudis Africans, Itziar Ruiz Giménez.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.