FGC allarga el trajecte de dues freqüències de la S5 en hora punta matinal


  • Comparteix:

Comboi de FGC aturat en una estació. / Foto: FGC

Comboi de FGC aturat en una estació. / Foto: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) amplia aquest dilluns el trajecte de dos trens del recorregut de la línia S5. En comptes de començar el trajecte des de Rubí, els trens ho faran des de l'estació de Terrassa Nacions Unides. Els trens sortiran de Terrassa a les 07.56 i 08.04, i pararan a totes les estacions entre Terrassa i Plaça Catalunya, a excepció de les Planes, Baixador de Vallvidrera i Peu del Funicular.

La incorporació d'aquests dos nous serveis es deu a l'augment del nombre de viatgers d'aquesta línia des de la inauguració de les tres noves estacions de Terrassa l'estiu del 2015. En concret han estat 828.727 viatgers més els que ara freqüenten la línia des Terrassa, un increment del 5% en el darrer any. A tota la línia vallesana, amb vuit estacions a Sant Cugat, l'augment dels usuaris ha estat del 5,8%.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.