Titelles, tallers i contes, protagonistes de les activitats per a infants d'aquest dimarts


  • Comparteix:

Un detall del cartell d'activitats nadalenques de l'Ajuntament

Un detall del cartell d'activitats nadalenques de l'Ajuntament

Un taller d'història al Museu, un altre de superherois, contes de Nadal, titelles i espectacles de màgia ompliran d'activitats Sant Cugat durant aquest dimarts. Els actes es repartiran per diversos espais, com la Casa de Cultura, el Xalet Negre, Can Ninot i el Museu del Monestir.

L'activitat més matinera és el taller infantil amb història. Titulat 'Els tres Reis Mags d'Orient', la proposta descobreix al Museu del Monestir a partir de dos quarts de dotze el capitell que explica la història del naixement de Jesús i construeix els Reis Mags amb pinces d'estendre la roba. A les dotze, serà el torn per la màgia amb 'La màgia d'en Truki-chan' a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. A la mateixa hora, la Casa de Cultura acollirà l'espectacle 'Un full en blanc', de la Muscària, que explica contes amb titelles.

A la tarda, al Xalet Negre, la Xarxa Monestir Sant Francesc presenta el taller 'Ets un superheroi. Però saps quin?' de cinc a set. A les sis es concentren dos espectacles, els 'Pastorets' a Can Ninot, a càrrec de Tian Cusidó i Metromàtic Teatre, i els 'Contes de Nadal per a Grans i Petits' a l'Ateneu. També a les sis, Dantuvi i la Canalla oferirà animació infantil a la plaça d'Octavià.

A més, també segueix actius els jocs infantils a les places d'Octavià i del Coll i a la del Casal de Cultura de Valldoreix. La pista de gel, el Sant Cugat Express i el circ amb Los Galindos completen la proposta d'activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.