La segona semifinal de la 6a edició del concurs Cuiner de l'Any (CCA) se celebra aquest dimecres a l'Escola d'Hostaleria i Turisme (CETT) de Barcelona. El cap de cuina del restaurant local Vadebacus, el santcugatenc Álex Clavijo, ha estat un dels quatre cuiners catalans escollits per representar el país a la semifinal del concurs d'àmbit estatal.
El Concurs Cuiner de l'Any (CCA) és una cita gastronòmica dirigida a xefs professionals que es desenvolupa a través de quatre semifinals que se celebren per tot l'Estat espanyol. Els cuiners que concursen són avaluats per quatre paràmetres: presentació i innovació, gust i aroma, composició i preparació correcta.
Els menús del concurs estan formats per un entrant, un plat principal i unes postres, i no poden superar el preu de 16 euros en productes. Dels vuit cuiners que s'han classificat per a aquesta segona semifinal del concurs, només dos passaran a la final, que se celebrarà a la Fira Alimentària 2016, on es reuniran els vuit classificats de les quatre semifinals.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.