L'Associació Astronòmica celebra l'Any de la Llum amb una jornada temàtica


  • Comparteix:

Cartell oficial

Cartell oficial

L'Associació Astronòmica Sant Cugat - Valldoreix celebra aquest dissabte, a partir de les nou del matí, una jornada temàtica per commemorar l'Any Internacional de la Llum. Durant tot el dia, l'entitat ha organitzat diferents conferències científiques amb la presència d'investigadors i catedràtics de primer nivell. A més, hi haurà tallers de ciència per a infants, exposicions, projeccions i concerts. La vintena d'activitats programades estaran repartides entre la Casa de Cultura, el Casal Torreblanca i el Claustre del Monestir.

Durant tot el matí, la Casa de Cultura acollirà conferències científiques per a tots els públics amb experts. A partir de dos quarts de nou, professors d'investigació del CSIC, la UIC, la UPC, la UAB i l'Institut de Física d'Altes Energies oferiran xerrades breus sobre la relació de la llum amb diferents disciplines científiques.

A la tarda, al Casal de TorreBlanca, s'hi faran tallers de ciència per a infants de sis a 12 anys. Hi haurà un planetari, jocs, xerrades i experiments.

Al vespre, al Claustre del Monestir acollirà una exposició, projeccions d'imatges del cel profund, un concert d'arpa làser i un acte de cloenda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.