Pastor assegura que la connexió AP-7/ A-2 a Castellbisbal s'acabarà al 2015


Temes relacionats

La ministra Ana Pastor inaugura les obres del Celler Cooperatiu (25/oct/13)

Sant Cugat demana a Foment que finalitzi la connexió entre l'AP-7/B-30 i l'A-2 (21/oct/13)


  • Comparteix:

La comitiva popular i Mercè Conesa / Font: Localpres

La comitiva popular i Mercè Conesa / Font: Localpres

La ministra espanyola de Foment, Ana Pastor, ha confirmat aquest dijous que els treballs de connexió entre l'AP-7 i l'A-2 a l'altura de Castellbisbal i Sant Andreu de la Barca estaran enllestits al 2015. Amb motiu de la seva visita a la ciutat, Pastor ha assegurat que 'l'obra està en marxa' i ha remarcat que Foment invertirà a Catalunya 1.400 milions d'euros.

Tres dies després que el ple reclamés al ministeri de Foment espanyol que finalitzi el viaducte de connexió entre l'AP-7 / B-30 i l'A-2, Sant Cugat ha rebut notícies del govern espanyol. La ministra de la cartera, Ana Pastor, ha explicat que no només les obres estan en marxa sinó que estaran enllestides al 2015.

Ana Pastor

El tema de la unió entre l'AP7 i l'A-2, aquesta obra està en marxa. Jo m'haig de conèixer aquests temes. Estarà enllestida al 2015, això diuen els tècnics.


Pastor ha subratllat que Foment invertirà a Catalunya 1.400 milions d'euros, la segona inversió més alta, diu, a tot l'Estat espanyol per al 2014. La ministra diu que, així, se solucionen problemes històrics com l'accés al Port de Barcelona, el Corredor Mediterrani, la Sagrera, la N-II i la finalització de les obres als aeroports.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.