Conesa justifica el sou del president de la Fundació Sant Cugat Actiu

Lluís Fernández és president de la Fundació Sant Cugat Actiu / Font: Ara.cat

Política

Publicat el 30/des/11 per Jon Sindreu

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha defensat l'assignació de recursos a la Fundació Sant Cugat Actiu, després que el consistori fes públic que el 75% dels 80.000 euros destinats a l'associació servirien per pagar el sou del seu president, l'empresari local Lluís Fernández, que també és membre de l'executiva local i comarcal d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC). Segons Conesa, la proporció del pressupost destinat a aquestes retribucions disminuirà a mesura que la fundació rebi aportacions privades. Mira el 'Línia directa' amb l'alcaldessa a Cugat tv

La Fundació Sant Cugat Actiu, que existeix des dels anys 80, està participada per l'Ajuntament, la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa i la Federació de Comerciants de la ciutat, tot i que de moment el seu finançament és bàsicament públic. Fins ara, la seva única atribució era organitzar la mostra Sant Cugat Actiu, però la intenció del govern local és reactivar-la perquè esdevingui un ens que vinculi el comerç i l'empresa local amb l'Ajuntament.

L'alcaldessa ha assegurat al programa 'Línia directa' de Cugat.cat que és 'lògic' que la primera dotació pressupostària que rep l'entitat vagi destinada a la gerència.

Mercè Conesa

A mesura que la fundació rebi altres dotacions econòmiques, el percentatge de pressupost per a la gerència disminuirà.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En aquest sentit, Conesa ha assegurat que en el moment que la resta d'integrants de la fundació facin les seves aportacions econòmiques, aquestes es destinaran a d'altres funcions. Actualment, el sou del president, Lluís Fernández, s'eleva a 60.000 euros bruts anuals. A més de ser membre de l'executiva local i comarcal d'UDC, Fernández va ser número 16 per CiU a les darreres eleccions municipals, essent el primer de la llista a no entrar al consistori.