La Falange Española es concentrarà a Sant Cugat en contra de la consulta del 13-D

Concentració de la Falange Española a Arenys

Política

Publicat el 1/des/09 per Josep Gimeno

La Falange Española de las JONS es concentrarà a Sant Cugat el dia de la consulta ciutadana sobre la independència de Catalunya per mostrar el rebuig a la votació. Els falangistes, que preveuen manifestar-se a totes les poblacions on hi haurà votacions, asseguren a Cugat.cat que l'Ajuntament 'dóna suport' a la consulta, malgrat voler fer veure el contrari.

Els falangistes qualifiquen la consulta d'acte 'il·legal' i d''exercici insolidari que busca l'enfrontament entre espanyols'. Per aquest motiu, ja han comunicat al departament d'Interior que a Sant Cugat es concentraran a la plaça de Barcelona, al punt del migdia, per protestar contra la votació, tal com ja van fer a Arenys de Munt.

El secretari general de la Falange Española de las JONS, Norberto Pico, assegura que la formació posarà especial interès en la protesta de Sant Cugat, ja que és la població amb més habitants que celebrarà una votació el 13 de desembre. Són declaracions a Cugat.cat.

Norberto Pico

No se'ns escapa que els promotors de la consulta faran servir Sant Cugat d'aparador de les votacions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La Falange Española també critica el posicionament de l'Ajuntament, al qual responsabilitza de donar 'suport moral' a la consulta.

Norberto Pico

L'Ajuntament de Sant Cugat juga a dues bandes. D'una banda, diu que no hi donarà suport, però, de l'altra, sí que hi dóna suport moral.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La Falange Española només contempla no manifestar-se si la fiscalia general prohibeix les votacions. La concentració falangista contra la consulta d'Arenys de Munt va aplegar una cinquantena de persones.